Tag foutmelding <txp:rvm_related_articles limit="5" wraptag="ul" break="li" label="Bekijk ook eens" labeltag="p"
section_exclude='<txp:section title="0" />'/> ->  Textpattern Error: Unknown column 'NULLDATETIME' in 'where clause' while_parsing_page_form: default, geen
Tag foutmelding <txp:/> ->  Textpattern Warning: Deze tag bestaat niet while_parsing_page_form: default, geen
Afvallen met groene thee
Groene thee wordt vandaag de dag veelvuldig gebruikt als een drank om mee af te vallen. Toch hebben veel mensen nog vragen als het gaat om afvallen met behulp van groene thee.

De vele goede eigenschappen van groene thee zijn vele malen door de wetenschap aangetoond. Er worden echter eveneens een heleboel goede eigenschappen toegedicht aan groene thee welke nog nooit wetenschappelijk zijn bewezen. Vast staat in elk geval wel dat groene thee goed is voor de gezondheid en het goed is om het te drinken.

Doordat groene thee een natuurlijk product is zal men er niet heel snel van afvallen. Men kan de groene thee dan ook beter zien als een hulpmiddels bij het afvallen. Als men in het algemeen meer gezond gaat eten en meer gaat sporten dan kan groene thee de verbranding van lichaamsvet stimuleren waardoor men sneller af zal vallen.

Afvallen kan men op twee manieren doen namelijk door minder energie binnen te krijgen of door meer energie kwijt te raken. Groene thee helpt bij het afvallen doordat men meer energie verbrandt en op hetzelfde moment afvalstoffen in het lichaam zal verminderen. Uit wetenschappelijk onderzoek is vast komen te staan dat de groene thee werkelijk helpt bij het afvallen doordat deze de stofwisseling zal versnellen. Dan zal het lichaam immers meer energie verbruiken waardoor men sneller af zal vallen.

De werkzame stoffen van groene thee hebben een groter effect wanneer men deze met enige regelmaat drinkt. Afvallen is namelijk een proces en niet iets dat men even doet. Als men groene thee als hulpmiddel gebruikt bij het afvallen dan is het van belang dat men het regelmatig gebruikt gedurende een langere periode. Vervang bijvoorbeeld enkele koppen koffie door groene thee. Dit hoeft men echter niet te overdrijven want de groene thee bevat eveneens stoffen waar men te veel van kan hebben. Het dient dus beperkt te blijven tot dagelijks circa vier kommen groene thee.
Men heeft overigens geen speciale groene thee nodig om af te vallen. Gewoon de groene thee uit de supermarkt werkt even goed als de speciale afslankthee die vaak bovendien erg duur is.