Tag foutmelding <txp:rvm_related_articles limit="5" wraptag="ul" break="li" label="Bekijk ook eens" labeltag="p"
section_exclude='<txp:section title="0" />'/> ->  Textpattern Error: Unknown column 'NULLDATETIME' in 'where clause' while_parsing_page_form: default, geen
Tag foutmelding <txp:/> ->  Textpattern Warning: Deze tag bestaat niet while_parsing_page_form: default, geen
Herbalife
Het bedrijf Herbalife International of in een heleboel gevallen kortweg Herbalife genoemd is een bedrijf van Amerikaanse origine dat zich heeft gericht op producten die bedoeld zijn om af te slanken en die de gezondheid ten goede zouden komen. De verkoop van dit alles gebeurt doorgaans in de vorm van de zogeheten multi-level marketing. Dit wil zeggen dat er een gelaagd systeem van distributeurs wordt gehanteerd. In het jaar 1980 werd het bedrijf Herbalife door Mark Hughes opgericht. Hij stierf echter reeds twintig jaar later aan een, onbedoelde, reacties tussen een overdosis aan slaapmiddelen en de nodige inname van alcohol. Mark Hughes is maar 44 jaar oud geworden.

Het bedrijf Herbalife bestaat inmiddels in zo’n 65 landen verspreid over heel de wereld. In Europa mag Herbalife zich zelfs als één van de meest snel groeiende ondernemingen noemen. Herbalife is als bedrijf verbonden aan het onderzoekscentrum dat behoort bij de University of Los Angelos. Om deze reden is het mogelijk dat het bedrijf in staat is een constante hoge kwaliteit te garanderen.

De producten die door het bedrijf worden geproduceerd worden door middel van een netwerk van distributeurs bij de talloze consumenten gebracht. Langs deze weg krijgen deze consumenten eveneens hun informatie over de gekochte producten en de manier waarop men deze dient te gebruiken. Daarnaast kunnen zij bovendien rekenen op begeleiding door de distributeurs indien dat nodig mocht zijn. De distributeurs van Herbalife maken zich immer niet enkel hard voor het verkopen van de producten maar eveneens voor het behalen van een optimaal resultaat door de consument.

Behalve voedingsproducten waarmee men het gewicht mee onder controle kan houden heeft het bedrijf Herbalife eveneens een complete verzorgingslijn voor heel het lichaam. Met andere woorden het bedrijf biedt producten aan die zowel de uitwendige- als de inwendige mens kan verzorgen. Voor alle producten van het bedrijf geldt bovendien dat de distributeurs te allen tijde bereidt zijn om een passend advies te verstrekken of om voor eventuele ondersteuning te zorgen mocht dat gewenst of nodig blijken te zijn. Het advies zal bovenal in alle gevallen zonder het in rekening van kosten worden verstrekt.