Tag foutmelding <txp:rvm_related_articles limit="5" wraptag="ul" break="li" label="Bekijk ook eens" labeltag="p"
section_exclude='<txp:section title="0" />'/> ->  Textpattern Error: Unknown column 'NULLDATETIME' in 'where clause' while_parsing_page_form: default, geen
Tag foutmelding <txp:/> ->  Textpattern Warning: Deze tag bestaat niet while_parsing_page_form: default, geen
Stackers
Stackers zijn middelen die stoffen bevatten die ervoor zorgen dat de vetverbranding in het lichaam toeneemt evenals de mate van energie die men heeft. Met andere woorden: een stacker zorgt ervoor dat men niet alleen geen vetreserves meer opslaat in het lichaam maar eveneens dat men de aanwezige vetreserves aan zal gaan spreken doordfat men niet zo snel vermoeid raakt en dus langer door kan gaan met bijvoorbeeld sporten. Het gevolg van het gebruik van stackers is dan ook een gewichtsverlies in een relatief korte tijd.

Voor veel mensen die te zwaar zijn klinkt bovenstaande als muziek in de oren maar helaas zit er ook een addertje onder het gras, en wel in de vorm van het grote gevaar dat kan schuilen in het gebruik van deze middelen. Hoewel het in ons land verboden is bevatten namelijk nog een heleboel stackers, met name die men via het internet weet te bemachtigen uit het buitenland, gevaarlijke stoffen zoals efedrine. Deze stof kan er namelijk voor zorgen dat men te maken krijgt met stoornissen aan het hart. Hierdoor kan het hart niet alleen minder goed zijn werk doen maar kan er zelfs een levensbedreigende situatie optreden. Door het gebruik van bepaalde stackers zijn dan ook reeds een behoorlijk aantal mensen overleden. Om die reden is in ons land het gebruik van dergelijke middelen sterk aan banden gelegd en de toevoeging van een stof als efedrine niet langer toegestaan.

Een andere nadelig effect van het gebruik van stackers is dat men, door deze structureel te gebruiken, het effect ervan zal verminderen omdat het lichaam gewend raakt aan deze stof en de reserves van vetten hierop aan zal passen. Ook zal men, wanneer men stopt met het gebruik van de stackers, merken dat men in zeer korte tijd weer vetreserves op gaat bouwen en dus in gewicht toe zal nemen. In sommige gevallen wordt men dan zelfs zwaarder dan men was voor het gebruik van deze middelen en heeft men onnodige gezondheidsrisico’s gelopen. Beter is het dan ook om het oude leef- en eetpatroon aan te passen om op die manier af te vallen.