Tag foutmelding <txp:rvm_related_articles limit="5" wraptag="ul" break="li" label="Bekijk ook eens" labeltag="p"
section_exclude='<txp:section title="0" />'/> ->  Textpattern Error: Unknown column 'NULLDATETIME' in 'where clause' while_parsing_page_form: default, geen
Tag foutmelding <txp:/> ->  Textpattern Warning: Deze tag bestaat niet while_parsing_page_form: default, geen
Snel droog worden
Als je het bij trainen over snel droog worden hebt, dan wordt hiermee bedoelt dat er getraind moet worden om zo snel mogelijk al het opgeslagen lichaamsvet te verbranden. Naast de training voor snel droog worden, worden vaak nog extra oefeningen en diëten gedaan. Je moet echter niet vergeten dat er een verschil is tussen snel droog worden en in turbostand droog worden. Ook al vervang je vet door spieren op eigen- en door eigen kracht, je kunt de twee het beste vergelijken met een verantwoord- en onverantwoord dieet. Neem voldoende tijd om op een verantwoordelijke manier je doel te bereiken.

De beste manier van snel droog worden is krachttraining of intensieve spieroefeningen. Voor je met het trainen begint maak je een schema. Het schema maak je op basis van de calorieën die je normaal dagelijks gebruikt. Je trainingsschema moet meer calorieën verbranden dan je gebruikt. Diëten naast je trainingsschema hoeft niet, maar zorg er wel voor dat je gezonde voedingsmiddelen gebruikt. Je normale calorieënverbruik heb je nodig om de kracht voor de training op te brengen en om het snel droog worden vol te kunnen houden. Ook heeft je lichaam zelf bij snel droog worden voldoende energie en bouwstoffen nodig.

Voor snel droog worden moet je zeker driemaal in de week een uur intensief sporten. Let bij je eten op verkeerde vetten en suikers. Eiwitten helpen bij het afvallen maar pas ook hierbij op, teveel eiwitten zijn evenmin gezond. Het is belangrijk om bij snel droog worden de juiste balans te vinden. Als je het moeilijk vindt om zelf een schema op te stellen doe dit dan met behulp van een ervaren trainer of diëtiste. Een goede berekening tussen lichaamslengte, leeftijd, energieinname en energieverbruik met daarnaast het huidige gewicht en vetgehalte zijn van belang. Snel droog worden is iets anders dan grote spieren kweken. Met snel droog worden bereik je een strak en slank lichaam en neemt je conditie toe. Overdaad schaadt, ook bij snel droog worden. Als je voelt dat je snel vermoeid raakt doe je iets fout. Pas je trainingsschema of je eetgewoonten aan.